Over de website kaartemmen.nl / kaartklazienaveen.

www.kaartemmen.nl / www.kaartklazienaveen.nl bevat kaarten en plattegronden van de gemeente Emmen. Kaartemmen heeft een plattegrond van Emmen maar ook van de volgende dorpen in de gemeente Emmen : Barger-Compascuum, Emmer-Compascuum, Erica, Klazienaveen, Nieuw-Amsterdam, Nieuw-Schooneek, Nieuw-Weerdinge, Schoonebeek, Weerdinge, Weiteveen, Zandpol en Zwartemeer.  . Kaartemmen.nl bevat ook een gedetailleerde centrum plattegrond van Emmen.
De regiokaart en plattegrond van Emmen bevat gratis fietsroutes en fietsknooppunten. De fietsroutes kunnen op de regiokaart en de plattegrond van Emmen worden gedownload. De fietsroutes gaan door de regio Emmen.
Het gaat om de volgende fietsroutes :
•    Emmerbossen, 30 kilometer.
•    Rundedal, 52 kilometer.
•    Energie, 53 kilometer.

De centrumkaart van Emmen bevat een Bijzondere Winkel Wandelroute langs bijzondere winkels en winkeltjes in en bij het centrum van Emmen. Voor shoppers in Emmen een leuke wandelroute met bijzondere ervaringen. Op de centrumkaart van Emmen kan ook de mooie wandelroute Centrum Rondeje Emmen gedownload worden. Deze wandelroute gaat langs de mooiste plekjes in het centrum in Emmen.

De Bedrijvenwijzer op kaartemmen geeft de mogelijkheid bedrijven en instellingen te vinden in de gehele gemeente Emmen. Bedrijfslocaties worden getoond op een kaart of plattegrond van Emmen en de dorpen in de gemeente Emmen.


Www.kaartemmen.nl : Wegwijs in je eigen regio!


Regio's met interactieve kaarten en plattegronden zijn:

Noord-Nederland - http://www.kaartnederland.nl

Assen - http://www.kaartassen.nl

Coevorden - http://www.kaartcoevorden.nl

Emmen - http://www.kaartemmen.nl

Giethoorn - http://www.kaartgiethoorn.nl

Hoogeveen - http://www.kaarthoogeveen.nl

Kampen / IJsselmuiden - http:www.kaartkampen.nl

Meppel / Staphorst - http://www.kaartmeppel.nl

Steenwijkerland - http://www.kaartsteenwijk.nl

Zwolle / Hattem - http://www.kaartzwolle.nl

Deze kaart als drukwerk : Kaartemmen.nl is een afgeleide van de gratis drukwerk kaarten en plattegronden van De Vries Kartografie bv. Deze kaarten en plattegronden zijn gratis verkrijgbaar via verschillende verspreidingspunten in Emmen, waaronder de Gemeente Emmen. De plattegrond in gedrukte vorm is ook door te bladeren op

Plattegrond Emmen

Meer informatie vindt u op via onze website De Vries Kartografie bv. http://www.devrieskartografie.nl